Regresoterapija


REINKARNACIJSKA ANALIZA 

Odkrivanje prejšnjih življenj in duhovno zdravljenje karme 

 

Regresoterapija ali reinkarnacijska analiza je duhovna psihotehnika, s pomočjo katere odkrivamo pretekla življenja, pri čemer spoznavamo skrita ozadja današnje usode (v podzavesti speče vzorce energije, ki na neviden način usmerjajo naše življenje).

Postopek poteka na nehipnotičen način. Ker je zavest regresiranca ves čas budna, lahko prebujene vsebine podzavesti – oživljene spomine prejšnjih inkarnacij – sproti ozaveščamo in se od njih osvobajamo. Uspešno opravljena regresija ima pozitiven učinek na človekovo osebnost in posledično na okoliščine vsakdanjega življenja.

Regresija je v prvi vrsti namenjena duhovnemu zdravljenju negativne karme. Posebej učinkovita je v prepoznavanju vzrokov konfliktnih in težavnih medsebojnih odnosov, npr. med intimnimi partnerji, starši in otroci, sodelavci …, pri ponavljajočih se negativnih življenjskih okoliščinah, npr. nesrečah, neuspehih, strahovih … Namenjena pa je tudi temu, da odkrijemo ali poglobimo višji smisel (življenjsko poslanstvo) današnje inkarnacije. 

Med regresijo običajno odpremo dve ali tri življenja, da bi lažje odkrili mrežo karmičnih povezav. Po več opravljenih regresijah dobi človek vpogled v lastni zemljevid karme, na osnovi katerega je mogoče z veliko zanesljivostjo napovedati dogajanja v prihodnosti.

Regresija poteka v pogovorni obliki. Praviloma traja od 2 do 3 ure. Regresiranec leži, oči ima prekrite. Ob njem sedi terapevt, ki mu daje kratka navodila, po katerih regresiranec potuje v svojo notranjost in pripoveduje, kar mu spontano prihaja v zavest …

 

Podrobnejše informacije o regresiji lahko najdete v knjigi V. Ravnjaka:

SMARAGDNA POT (1999).

 

 

Prijave za individualno regresijo 

Za regresijo pri Viliju Ravnjaku morate biti polnoletni, psihično stabilni in telesno zdravi. Zaželeno je, da se ukvarjate z duhovnostjo, vendar to ni pogoj. Pred regresijo morate določiti življenjski problem oz. vprašanja, na katere želite dobiti odgovor.

 

Informacije in prijave po telefonu: 040 624 009

ali po e-mailu: vili.ravnjak@gmail.com